Vecka 36 | familyrose.vimedbarn.se/.

familyrose.vimedbarn.se/.

Annons

Vecka 36

Hejsan Fina!

Viktuppgång: 21kg (skönt med en vecka utan viktuppgång) men blir väl dubbelt nästa bara för det😂

cravings: Sallad.. jätte mycket sallader denna veckan, kycklingsallad, räksallad men även äta majs och oliver som mellanmål.

Aktivitet i magen: Hennes mönster har ändrats lite sista tiden. Nu är hon ganska aktiv vid 12-14 på dagen och sen efter 18 på kvällen. Samt en hel del under natten

Vet vi könet: Ja, en liten flicka.

Nästa kontroll: 20-02-2019

symptom: Humörsvängningar, svullna fötter, andfåddhet, rastlöshet och foglossning.

Träning: 1h Spinning och gravidyoga. Samt kortare promenader.

Humör: Väldigt upp och ner denna veckan. Ena sekunden ledsen för att sen bli glad. Men väldigt mycket oro och ”myror i kroppen” känsla. Som en form av rastlöshet trots jätte trött.

Baby-Rose: Stor som en Papaya

Tankar: Stressar fortfarande över att min chef inte ger mig rätt lön. Haft för lite lön i flera månader vilket skapar onödigt mycket oro. Har även haft mycket djupa tankar denna veckan, troligtvis pågrund av att jag varit vaken mycket på nätterna. Det har varit tankar som att jag inte kommer älska min dotter, eller att jag kommer älska henne för mycket, så jag tappar känslor för Sebbe. Sen har det även varit tankar om att jag inte kommer bli en bra mamma, eller att något kommer hända oss. Efter det senaste mötet hos BM har det lugnat ner sig med tankarna. Har även fått köra en hel del avslappningsövningar.

Kram, J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats