familyrose.vimedbarn.se/.

Vecka 28

Hejsan Fina!


Viktuppgång: 15kg

Cravings: Just denna veckan har inte varit sug efter något speciellt, men illamåendet har kommit tillbaka vilket har gjort att sura juicer och liknande har varit så gott att dricka.

Aktivitet i magen: Nu börjar man även se tydliga sparkar, vilket är så kul. Sebbe tycker det är jätte läskigt att både se och känna sparkarna.

Vet vi könet: Ja, en liten flicka.

Nästa kontroll: 28-12-2018

Symptom: fortsatt med förvärkar och sammandragningar. Illamåendet har kommit tillbaka i en väldigt mild version.

Träning: Denna veckan började äntligen förkylningen släppa. Så några promenader har jag fått till, men väntar med gymmet till nästa vecka.

Humör: Vilken berg- och dalbana denna veckan har varit. Har känt mig extremt arg och lättretad hela veckan. Jag berättade det för Sebbe häromdagen, och då sa han att han knappt märkt av det. Förklarade att jag försöker att inte ta ut det på någon, utan bara hålla det inom mig. Varpå han svarade “viktigt att du får ut de känslorna, du kan ta ut det på mig. Jag förstår att det inte är personligt” Så himla fint sagt, men känns ändå inte rätt att göra det<3

Baby-Rose: Stor som en aubergine

Tankar: Tuff vecka, känner att jag blir behandlad annorlunda på jobbet efter min graviditet. Trodde först det berodde på mina hormoner, men mina kollegor har berättat att stämningen från chefen har blivit annorlunda mot mig. Och hur tråkigt det än känns så är jag en person som alltid finner mig i dessa situationer. Jag visste att detta kunde uppstå, och jag var beredd. Detta har gjort att jag helt slutat fokusera på jobbet, och kan istället fokusera 100% på lilla “H” vilket ändå känns bra. Jag har alltid jobbat extremt hårt för att klättra inom jobbet, men har liksom tappat glöden efter diverse kommentarer vilket ändå gjort att jag fokuserat på rätt sak<3

Kram,

Jessie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats