familyrose.vimedbarn.se/.

Datenight

Hejsan Fina!

Att få till datenights brukar vara svårare ju längre man varit tillsammans. Och att få till det med barn är svårare än jag hade kunnat ana. Innan jag blev gravid dejtade jag och sebbe minst 1 dag i veckan (Varannan vecka bestämde han dejt och varannan vecka jag). Men när jag blev gravid så mådde jag illa hela tiden, och sen vart jag extremt trött. Mot slutet hade jag foglossning, och sen Haylie kom så sover vi så fort vi får en ledig stund😂

 

Men igår når Haylie hade somnat så testade vi ett spel som vi har fått hem från https://www.instagram.com/thewetalk/

Det är ett frågespel som gör att man får diskutera sin kärlek, men också framtidsplaner. En fråga fastnade jag starkt och det var ”Vad gör er starka som par” jag och Sebbe diskuterade och kom fram till att det som gör oss starka är att vi alltid är öppna och ärliga, att vi alltid berättar vad som händer i våra liv när den andra inte är med (vilket gör att vi förändras tillsammans) men framförallt att vi alltid ställer upp för varandra. Om vi märker att den andra har det tufft så hoppar den andra in och tar över. Vi har aldrig trott på ett 50/50 förhållande, utan för oss har det alltid varit mer viktigt att man gör det man kan. Jag rekommenderar verkligen spelen om ni vill komma igång och köra lite dejter🙏🏻 finns 4 olika spel.

https://thewetalk.com/

Här följer några av våra tips för dejtnights

1. Gå på bio- är alltid kul tycker vi. Vi lyckades till och med få till en barnvagnsbio för ett tag sedan, så mysigt. Då får man ha med bebisar, de har paus mitt i filmen plus att ljudet inte är lika högt och det är mer ljus på bion.

2. Middag- Att få klä upp sig och gå ut och äta är alltid mysigt. Vi har aldrig telefonerna då heller. Utan det blir lite mer djupa samtal.

3. Promenad och frukost- detta är något som vi började med under graviditeten som är extremt mysigt. Vi har ett jätte bra frukostcafé 20min promenad bort, där vi även får ha med oss vår lilla hund Bruce. Även då är vi noga med inga telefoner. Super mysigt sätt att spendera en förmiddag innan Sebbe åker till skolan.

4. Spela spel- Jag älskar spel, sebbe tycker det är sådär. Men han gör det ändå. Antingen kan det vara kärleksspel som det som nämns tidigare, eller kan det vara alfapet, risk eller cluedo spel. Kortspel och TV-spel spelade vi mycket tillsammans förr.

5. Aktivitet- Detta gjorde vi också mycket förr, gick ut och spelade minigolf eller bowling. Så kul🙏🏻 Om ni bor i sthlm rekommenderar jag golfbaren, perfekta stället med bra mat och minigolf både inne och ute. http://golfbarenkristineberg.se/

6. Hemmakväll- Om Sebbe får bestämma så gillar han att att köpa snacks och kolla film hemma. Stänga av telefonerna och bara mysa. Jag kan lätt bli lite rastlös av såna dejter, men det gäller att ge och ta.

7. Picknick- nu när värmen äntligen börjar komma så älskar jag att äta lunch eller middag ute. Vi brukar gå ner till vattnet och äta midddag, eller ta med oss jordgubbar och alkoholfritt bubbel

8. Överraska varandra- Men de bästa dejterna tycker jag är när vi överraskar varandra. När den andra får planera en heldag/helkväll. Jag älskar överraskningar, hur spänningen byggs upp. Så mysigt.

Lämna gärna tips på vad ni brukar göra på dejter💖

Kram,

J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats